De Locatie
Base Businesscenter

Kerkenbos 1033 t/m 1037
6546 BB Nijmegen

info@basenijmegen.nl
024 – 303 08 90

Kantoorunits van The Base bevinden zich in het kantorenverzamelgebouw de ‘Poort van Nijmegen’.

In de directe omgeving van bedrijventerrein Kerkenbos bevindt zich het grootste winkelcentrum van Nijmegen. In winkelcentrum Dukenburg zijn meer dan 100 winkels en diverse restaurants gevestigd. 

Tegenover het winkelcentrum ligt congresgebouw Triavium, welke uitermate geschikt is voor het houden van vergaderingen, congressen, beurzen, maar waar men ook kan lunchen, dineren en zelfs schaatsen op de ijsbaan.

De Brabantse
Poort

De Brabantse Poort is een bedrijventerrein in Nijmegen ten zuiden van de spoorlijn Tilburg – Nijmegen en ligt in de wijken De Kamp en Kerkenbos. Brabantse Poort is tevens de naam voor het spoorwegviaduct bij station Nijmegen Dukenburg waaraan het bedrijventerrein grenst. De bestemming binnen het vigerende bestemmingsplan Brabantse Poort betreft kantoren en/of bedrijfsdoeleinden. De gronden zijn bestemd voor de oprichting van bebouwing ten behoeve van kantoren, laboratoria en bedrijven voorkomend op de Staat van bedrijfsactiviteiten en vestiging van zogenaamde A-inrichtingen.

“Op het terrein en nabij de Brabantse Poort
zijn diverse openbare laadstations aanwezig
voor het opladen van elektrische voertuigen.”

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

The Base heeft een uitstekende bereikbaarheid door de directe ligging aan diverse uitvalswegen zoals de A73 Venlo/ Boxmeer, de A50 ‘s-Hertogenbosch en de A15 Tiel/Rotterdam/Arnhem. Het object ligt tevens op loopafstand van stadsdeelcentrum Dukenburg, de woonboulevard en het bus- en treinstation Dukenburg.

  • Vragen of opmerkingen? Vragen of opmerkingen? Vragen of opmerkingen? Vragen of opmerkingen?
contact

Vragen of
bezichtiging plannen?

Heb je vragen of wil je graag een bezichtiging plannen met een van onze makelaars? Neem dan nu contact op voor een afspraak.